VICK ни очарова с дебютното си видео към парчето "Can't Handle" (ВИДЕО)


Признаваме си, че не знаем почти нищо за VICK, което обаче до голяма степен е и в рамките на нещата, имайки предвид, че младата певица пусна едва днес своето дебютно видео към парчето "Can't Handle".

Имайки предвид обаче, че VICK е част от семейството на инди лейбъла Homeovoxmusic, който е гаранция за качество, не сме никак изненади от това, което чухме. А то определено е на високо ниво и ни се прииска да си го пуснем пак, и пак. До голяма степен и защото рядко попадаме на български проекти с подобно звучене.


Режисьор на видеото е Рая Радичкова, докато музиката е на Георги Георгиев. Лириките са на самата VICK. Продуцент на проекта е Homeovoxmusic.

Константин Симидчийски

Главен редактор

Константин е един от основателите на VIBES. Следвал е журналистика в Софийския университет. Харесва качествената и вдъхновяваща музика, доброто кино, литературата, гейминга и котките. Ако искате да ви заобича завинаги, направете му палачинки в неделя сутрин и ги поднесете с чаша хубаво кафе.

Коментари

коментари

1 Коментар
  1. Много талантливо момиче и страхотна песен, далеч от комерсиалните еднодневки.

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни