В памет на Дейвид Бауи


Британската поп и рок легенда Дейвид Бауи почина от рак на 69-годишна възраст, само два дни след рождения си ден и излизането на неговия последен албум Blackstar.

Както и можеше да се очаква, кончината на Дейвид Бауи разтърси из основи света на музикалния бизнес, който се прости с един от най-ексцентричните си и нестандартни синове.


Новините за смъртта на Дейвид Бауи бяха потвърдени от неговия син - филмовият режисьор Дънкан Джоунс, който увери, че поп-рок иконата е "издъхнал мирно и заобиколен от близките си".

По време на 51-годишната си кариера Дейвид Бауи успя да продаде 140 милиона копия от 25-те си студио албума, а последният проект на британеца Blackstar бе издаден преди само два дни.

По стар обичай интернет пространството бе залято с различни постове, отдаващи почит на британската суперзвезда. Сред най-интригуващите от тях са илюстрации и GIF-ове, които в пълна степен споделят частица от брилянтността и историята на Дейвид Бауи.

Предлагаме ви да се насладите на част от тях:

1. Кариерата на Дейвид Бауи в един GIF

2. Почивай в мир, Дейвид Бауи

1

3. Blackstar

4. Grumpy Cat като Дейвид Бауи

2

5. Rebel Rebel Ziggy Stardust

6. Ziggy Stardust ot Йолита Вайткуте

3

7. Алтер егото на Бауи - Ziggy Stardust

4

8. Дейвид Бауи - един по рода си

5

9. Лек път, Дейвид Бауи

6

10. The Thin White Duke

7

11. Дейвид Бауи...

8

12. A Blackstar In The Heaven

9

13. Rock On, Ziggy...

10

14. Раят няма как е скучно място с Дейвид Бауи

11

15. Stardust

12

16. Дейвид Бауи и Ziggy Stardust

13

17. And again... The Thin White Duke

14

18. You Change the World, David

15

19.  We Can Be Heroes...

16

20. Thank You, David Bowie

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни