Streetstyle от Седмицата на модата в Ню Йорк


Септемврийските седмици на модата са едни от най-важните годишни събития в луксозната сфера. Най-изявените дизайнери представят последните си, пролетно-летни, колекции, а основните локации са четири на брой: Ню Йорк, Лондон, Милано и Париж.

Погледите ни обаче са насочени не само към котешките пътечки, а и извън тях. В работата на творците, която виждаме върху подиумите, нямаме толкова съмнение, затова интересът ни определено бива прикован и от гостите на събитията.

Модни редактори, блогъри, бизнес дами и какво ли още не... те са хората, върху които модата оживява. Техният стил често е еклектичен, съчетава couture със second hand, а комбинациите придобиват характер.

Представяме ви streetstyle находките, изпъстрили Нюйоркската модна седмица. Вдъхновение и усет са ключовите думи, формиращи фантастичните им визии.

Станислава Симидчийска
Станислава Симидчийска

Станислава е един от основателите на VIBES. Филолог по образование и автор по призвание. Пада си по книги, бяло вино и котки, може и да не са в този ред. Разполага със заразително чувство за хумор, но не ви пожелаваме да попадате под неговия прицел.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни