Интериорно решение, което ще превърне дома ви в котешки рай


Милиони хора по цялото земно кълбо обичат котки и всячески се опитват да им угаждат, осигурявайки им какви ли не глезотии, но домът на Елиза и Тифани е нещо съвсем друго. Той е буквално рай за техните седем котки, при които изразът "чувствам се като у дома" е добил съвсем нови измерения.

Интериорният дизайнер Ребека Маунтайн превръща новия дом на двете жени във възможно най-прекрасното място за техните мъркащи съкровища, осигурявайки им възможността да правят някои от нещата, които котките обичат най-много - да се катерят и придвижват нависоко, където могат необезпокоявани да наблюдават всичко, случващо се около тях, чувствайки се в пълна безопасност през цялото време.


1

За целта на седемте котки е осигурена нещо като "въздушна магистрала", чрез която те могат да се придвижват от стая в стая, без изобщо да им се налага да докосват пода.

2

Имайки предвид, че двете дами гледат и три кучета, то за котките става още по-важно да си имат свои "котешки" места, за които наистина да са сигурни, че са техни и не принадлежат на никого друг.

3

Елиза и Тифани споделят, че котенцата им се чувстват превъзходно с направените нововъведения, като те никога не са били по-щастливи. А определено и има защо!

4

Става ясно, че цялата работа по трансформацията на къщата в котешки рай е отнела около три месеца, но всички дружно се съгласяват, че усилията са си стрували.

5

А вие какво сте готови да направите за вашата котка?

6

7

8

9

10

11

12

14

15

16

17

18

 

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни