Нещото, което авторката на "Дяволът носи Прада" не харесва във филма


"Дяволът носи Прада" е абсолютна съвременна модна класика, която никога не ни омръзва да гледаме отново и отново. Филмът е адаптация по едноименния роман на Лорън Уайзбъргър, която преди няколко години издаде и продължение, носещо името "Отмъщението носи Прада".

Както често се случва, между книгата и филма има разлики. И една от тях не допада особено на авторката.

По време на събитие на британския Cosmopolitan, Уайзбъргър споделя, че Мерил Стрийп е наистина брилянтна в ролята си на Мерил Стрийп, но от Fox са направили характера ѝ една идея по-мек.

"Имах много малък принос за филма. Обожавам го, наистина е много добър. Но не ми допада, че са придали толкова човешки облик на Миранда. Разбирам, че Мерил Стрийп е искала да изиграе многопластова роля, защото, както знаем, тя е невероятен талант, но ми беше трудно да си представя Миранда Прийстли, плачеща в хотелската стая или изповядвайки се на Анди. Тя да плаче? Не мисля!"

И допълва: "Но се е получило добре във филма, докато в книгата е по-добре без това".

Новият роман на Уайзбъргър, The Wives, ни среща с Емили Чарлтън от същата история, 10 години след като се е разделила със списание Runway. Преместила се е в предградията със съпруга си и работи като експерт по контрол на щетите на известните. Когато става въпрос за нейната собствена репутация обаче, тя и приятелите ѝ трябва да се борят, за да си я върнат.

VIBES

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

Коментари

коментари

Все още няма коментари

Остави отговор

Вашия имейл адрес няма да бъде показван.

Може да използвате следните HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

За нас

Пулсът на VIBES бие в ритъма на всички млади хора с вкус към музиката, киното, модата, литературата, изкуството, гейминга, технологиите и всичко останало, което е важно и има значение, за да се радвате на един по-вълнуващ живот.

VIBES е вашият източник на информация с качествено съдържание, интервюта, които имат значение и истории, които докосват.

VIBES е модерната лайфстайл платформа.

Следвай ни